Peter Van de Veire moet opgeven op eerste dag van de 1000 km ...

... maar wel om een erg goede reden

De jubileumeditie van de 1000 km beloofde uniek te worden, maar gisteren gebeurde er een echt specialleke. Peter Van de Veire, peter van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker, moest het peloton na een telefoontje vroegtijdig verlaten. Zijn vrouw Ilse was pas over drie weken uitgerekend, maar donderdag rond 15 uur brak haar water. Peter werd uit het peloton geplukt en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Peter en Ilse zijn intussen fiere ouders geworden van een zoon, die de naam Lex kreeg. Kom op tegen Kanker wenst hen een ontzettend dikke proficiat.

'We zijn tijdens de 1000 km op alles voorbereid. Voortaan staat ook een geboorte in onze draaiboeken', lacht Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker. 'We willen Peter bedanken voor zijn inzet als peter van de 1000 km. We wensen hem en zijn vrouw Ilse veel geluk met hun nieuwe spruit. Lex gaat alvast de geschiedenisboeken in als de eerste 1000 km-baby.'

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker is een niet-gouvernementele organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg, en het recht van mensen op een gezonde leefomgeving. Ze doet dat door zorgprojecten op te zetten of financieel te ondersteunen, steun aan wetenschappelijk onderzoek, beleidsbeïnvloeding en informatie en preventie. Het geld om deze activiteiten op te zetten en te ondersteunen, komt van giften, acties en legaten.

Contact