Persuitnodiging ondertekening vijfjarenovereenkomst tussen Kom op tegen Kanker en stad Mechelen voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker

Op dinsdag 6 juli ondertekenen Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker en Mechels burgemeester Alexander Vandersmissen de overeenkomst die stad Mechelen de komende vijf jaar opnieuw als gaststad voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker aanduidt. Tijdens dit jaarlijkse fietsevenement vertrekken de teams elke ochtend vanuit Mechelen naar een van de middagsteden. In de namiddag fietst iedereen weer terug. We nodigen u graag uit om de ondertekening bij te wonen. 

Programma van 12.15 uur tot 12.35 uur 

U wordt vanaf 12.15 uur verwacht in de kolommenzaal op het stadhuis in Mechelen. Zowel Marc Michils als Alexander Vandersmissen geven eerst wat toelichting en ondertekenen daarna de overeenkomst. Het persmoment eindigt om 12.35 uur. 

Praktisch 

Dinsdag 6 juli om 12.15 uur. 

Locatie: Kolommenzaal STH.2.44 in Stadhuis Mechelen: Grote Markt 21, 2800 Mechelen. ​ 

Wilt u erbij zijn? Bevestig dan uw aanwezigheid voor dinsdag 6 juli om 10 uur bij Inez Van Broekhoven, persmedewerker Kom op tegen Kanker, via Inez.Vanbroekhoven@komoptegenkanker.be ​ 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker is een niet-gouvernementele organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg, en het recht van mensen op een gezonde leefomgeving. Ze doet dat door zorgprojecten op te zetten of financieel te ondersteunen, steun aan wetenschappelijk onderzoek, beleidsbeïnvloeding en informatie en preventie. Het geld om deze activiteiten op te zetten en te ondersteunen, komt van giften, acties en legaten.

Neem contact op met