Geef elkaar een virtuele knuffel(beer) dankzij Kom op tegen Kanker

Brussel, 29 april 2020 – De drastische maatregelen die de regering tegen de verspreiding van het coronavirus heeft moeten nemen, maken dat we allemaal enkele essentiële zaken in het dagelijkse leven moeten missen. Eén van deze zaken, en zeker niet de minste, is elkaar eens goed omhelzen.

We knuffelen er allemaal al eens graag op los: om iets te vieren, om te troosten, om te bedanken, of simpelweg om te zeggen ‘ik zie je graag’. In deze uitdagende tijden hebben we allemaal extra nood aan een stevige omhelzing, maar daar steekt corona een stokje voor.

Kom op tegen Kanker lanceert daarom het digitaal knuffelplatform 'berenknuffels.be'. Op berenknuffels.be kun je elkaar virtueel eens goed vastpakken. Kies één van de thema’s, personaliseer je bericht en stuur je virtuele knuffel(beer) naar iemand die het écht verdient. De leukste inzendingen maken bovendien kans om extra geknuffeld worden, want de knuffelbeer van Kom op tegen Kanker voorziet een fijne verrassing om deze knuffelaars extra in de watten te leggen.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Valérie De Knop

Projectverantwoordelijke berenknuffels.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker is een niet-gouvernementele organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg, en het recht van mensen op een gezonde leefomgeving. Ze doet dat door zorgprojecten op te zetten of financieel te ondersteunen, steun aan wetenschappelijk onderzoek, beleidsbeïnvloeding en informatie en preventie. Het geld om deze activiteiten op te zetten en te ondersteunen, komt van giften, acties en legaten.

Contact